Prodej rodinné domy, 117 m² -

Rájec-Jestřebí - Holešín | 117 m²

ID N/RSBK/20480/24
Kontakt
5 700 000 Kč

Nabízíme k prodeji rodinný dům s prostornou zahradou ve vesničce Holešín. Dům je situován v klidné, okrajové části, v zástavbě rodinných domů. Les je od objektu vzdálen cca 800 metrů.
Nemovitost je členěna na suterén a 2 nadzemní podlaží. V suterénu je garáž, sklep, kotelna, prádelna a veranda. V prvním patře se nachází obývací pokoj s jídelnou, kuchyň, koupelna s WC, dále chodba a schodiště do 2. patra, ve kterém jsou 3 ložnice a další koupelna s WC. V každém patře je k dispozici balkón. Dům je částečně podsklepen. V kotelně se nachází elektrický kotel a kotel na tuhá paliva. Nemovitost je napojena na vodu i elektřinu. Odpady jsou svedeny do jímky. Stáří domu je cca 40 let, po celou dobu byla nemovitost obývána a udržována. Dům je částečně vybaven. Proběhla výměna oken, radiátorů a kotle, dále renovace střechy. Pozemek je oplocen, před domem je příjezdová brána s dalším parkovacím stáním. Kolem domu je prostorná zahrada o výměře 1270 m2, která může posloužit k zahradničení nebo pro posezení či grilování.
Holešín je vesnice, část města Rájec-Jestřebí v okrese Blansko. Nachází se asi 2,5 km severovýchodně od Rájce-Jestřebí. Dobrá dojezdová vzdálenost do Blanska (9,7 km), Boskovic (11 km), či Brna (36 km). V okolí najdete síť značených cyklostezek a turistických tras, vesnice je situována nedaleko oblasti Moravský kras.

KategorieRodinné domy
LokalitaRájec-Jestřebí - Holešín
OkresBlansko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná117 m²
Plocha pozemku1.359 m²
Plocha zastavěná89 m²
Plocha zahrady1.270 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1980
En. náročnost b.G (PENB nedodán)

Lokalita

Rájec-Jestřebí - Holešín
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře