Prodej bytu s garáží 3+1 - 72,4 m² - Blansko

Erbenova, Blansko | 73 m²

ID N/RSBK/20265/23
Kontakt
rezervováno
bez poplatků

Hledáte nemovitost, která splní Vaše sny o bydlení? Potom právě pro Vás nabízíme ve výhradním zastoupení ke koupi slunný byt 3+1 v osobním vlastnictví. Je v původním stavu a vybízí ke kompletní rekonstrukci, což umožňuje přizpůsobit si bydlení vlastním představám.
Nemovitost se nachází ve třetím patře cihlového domu, v klidné části města Blansko, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.
Bytový dům je částečně zateplený, s plastovými okny, sedlovou střechou a vlastní plynovou kotelnou. Měsíční náklady spojené s užíváním a vytápěním bytu činí 5.000,- Kč
Dispozice bytu: vstupní chodba s nikou (9m²), tři samostatné pokoje ( 12,2m², 17,8 m² a 13,2 m²), kuchyně ( 8,9 m²), koupelna ( 2,5 m²) a samostatné WC ( 0,9 m²). Z obývacího pokoje lze vstoupit na nově zrekonstruovanou, prostornou lodžii ( 4,9 m²), ze které je krásný výhled do okolí.
K bytu náleží sklep s výměrou 7,4 m².
Bonusem nemovitosti je řadová garáž o výměře 20 m², která se nachází přímo u obytného domu. Objekt je zděný, s rovnou střechou, větrací mřížkou a plechovými dvoukřídlými vraty. Cena garáže činí 750.000,- Kč.
Neváhejte, kontaktujte makléře a dohodněte si prohlídku.
Ke kupní ceně bude účtována provize 150.000,- Kč.

KategorieByty 3+1
LokalitaErbenova, Blansko
OkresBlansko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná73 m²
Plocha podlahová73 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1968
En. náročnost b.G (PENB nedodán)

Lokalita

Erbenova
Blansko
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře